Din prosjektleder AS

Om Din prosjektleder

Din prosjektleder AS, holder til i Ytre Enebakk. Daglig leder Lasse Thorsen har 25-års erfaring i bransjen som tømrer, Bygg -og tømrermester, Yrkesfaglærer ved Vestby videregående skole, prosjektleder og tilbyr prosjektledelse for private.

Som daglig leder, prosjektleder og bygg -og tømrermester ønsker jeg å skape ryddige, forutsigbare og kvalitetssikrede byggeprosjekter for private. Jeg ønsker å hjelpe private i alle faser av byggeprosjektet, kvalitetssikre og skape trygghet i byggeprosessen for kunden.

Tidlig med i prosessen

I tillegg til oppfølging av entreprenører i byggeperioden ønsker jeg å være tidlig inn i planleggingsstadiet. Som personlig rådgiver kan jeg gi råd og veilede kundene til valg av optimale løsninger, valg av materialer og sikre at prisen er riktig.

Det har blitt kostbart å bygge hus i dag. Jeg mener det derfor er viktig å jobbe med å få prisen ned og velge løsninger som senker prisen, men ikke kvaliteten på bygget. I samarbeid med kunde skal vi sammen finne løsninger som kan realisere byggedrømmen. Det er ingen byggeprosjekter som er for små, det viser seg at det er penger å spare på valg av løsninger og håndverkere, selv på små omgjøringer i eksisterende hus eller tilbygg.

Trygghet

Jeg kan bidra med innhenting av tilbud og priser fra håndverkere som jeg følger opp i løpet av byggeprosessen. Prisen må ned, ikke kvaliteten på bygget. Sett bort i fra pris er TRYGGHET i byggeprosessen kanskje det viktigste for private kunder. Kunden må få det de ønsker, de må hvite at arbeidet blir utført på en kvalitetsmessig måte, de må få det de betaler for og sluttproduktet må stå til forventinger og totalsummen. For å få til denne tryggheten er det viktig at kunden har en fagmann på sin side, som kan støtte ved uenigheter om pris, materialvalg, utseende og ikke minst at håndverkeren kommer når han skal og leverer til avtalt tid.

Hjelp i alle ledd

Har dere en husdrøm kan jeg bidra til at det går i oppfyllelse.  Jeg kan tilby arkitekter som kan tegne drømmehuset, hjelp til med saksbehandling, prosjektering og tømrere, rørleggere, elektrikere og flisleggere som kan bygge drømmen.